OKULUMUZDA OLUŞTURDUĞUMUZ MESCİTLERDE VAKİT NAMAZLARI BULUŞMALARI YAPILDI.

Öğrencilerimizin okullarında cami ortamında ibadetlerini yapabilmeleri sağlamak, imam hatip mesleki derslerini pratik olarak işlemek ve dersleri verimli hale gelmesini sağlamak amacıyla Cuma  mescidimize halı, seccade, rahle ve projeksiyon cihazı temin edilerek hazır hele getirildi. Meslek dersleri öğretmenlerimiz hac ve namaz konusu gibi uygulamalı olan mesleki konuları ve  Kur’an-ı Kerim dersleri  okul mescidimizde işleyerek farklı eğitim ortamı kullanılarak dersler daha eğlenceli verimli ve etkili hale geldiğini gözlemlenmiştir. Meslek dersleri öğretmenlerimiz akıllı tahta ve bilgisayar destekli eğitim yaparak öğrencilerin dersleri daha iyi öğrenip kavradıklarını görerek  uygulayarak eğitim-öğretim olanağı verdiği için öğrenilen bilginin unutulmamasını sağladığını belirttiler. Okulumuzda yapılan ve düzenlenen mescitlerimizde hutbe okuma yarışması, ezan yarışması ve Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışmaları yapıldı. Oluşturduğumuz  mescitte okul personelleri ve öğrenciler bir araya gelerek beraber  vakit ve cuma namazları kılmaları öğrenci ve öğretmenler arasında toplumsal açıdan birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerini sağlamıştır.  Bay ve bayan öğrencileri için ayrı ayrı düzenlenen mescitler ve yeni yapılan  Cuma mescidimiz  öğrencilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.

22-06-202322-06-202322-06-202322-06-202322-06-202322-06-2023

Yayın: 22.06.2023 - Güncelleme: 22.06.2023 13:08 - Görüntülenme: 102