Haz

Öğrencilerimiz proje kapsamında çam fidanı dikimi yaptılar. Öğrencilerimizin kendi sınıfları adına dikecekleri bu fidanların gölgesinde dinlenmeleri ümidiyle…

Haz

Okulumuz öğrencileriyle akademik rehberlik kapsamında lise gezileri, kariyer buluşmaları, mesleğimde bir gün programları gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz öğrencileriyle Bitlis Eren Üniversiyesi'ne eğitim gezisi düzenlenerek üniversitede yerinde incelemeler yapıldı

Haz

Okulumuzda yapılan ve düzenlenen mescitlerimizde hutbe okuma yarışması, ezan yarışması ve Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışmaları yapıldı.

Haz

Mescidimizde yaptığımız düzenlenme sayesinde mescidimizde huzurlu bir ibadet ortamı oluşturulmuştur. Öğrencilerimiz boş zamanlarında ve öğle aralarında okuma odasına inerek zamanlarını daha faydalı olarak geçirmektedirler. Okul personellerimiz ve öğrencilerimiz birlikte günlük vakit namazlarını eda ederek okul kültürüne olumlu yönde katkı sağlayıp, öğretmen ve öğrenciler arasındaki iletişimi ve birlik beraberliği artırmıştır

May

Değerler eğitiminin önemi, insanların doğru tercihler yapmasına, davranışlarını daha kontrollü kılmasına, ahlaki kararlar almasına, kendi değerleri ve başkalarının değerleri hakkında bilgi edinmesine, kendini ifade etmesine ve kendine güven duymasına yardımcı olur.

May

Öğrencilerimizin yorum ve muhakeme gücünü artırması amacıyla, meslek derslerinde MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan meslek dersleri çoktan seçmeli soruları öğrencilere test şeklinde verilerek Meslek Dersleri Soru Çözüm Saati uygulaması gerçekleştirildi.

May

İmam Hatip Okullarının kuruluş yıl dönümü kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi

May

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle tarih,medeniyet ve kültürel mirasımıza yönelik Ahlat ilçesine gezi düzenlendi.

May

Öğrencilerin sosyal, sportif, kültürel, akademik çalışmalarına yönelik kurs,sanatsal ve sportif faaliyetler   gerçekleştirildi.